2010.01.07.
14:31

Írta: Tom Keller

Google Nexus One hivatalos videók

Igen, itt van, megérkezett. Pár napja, mikor először írtam róla még nem voltak elérhetőek a hivatalos promók. Nagyjából a legfontosabb tulajdonságokat, képességeket járják körbe, minden esetre impresszív. A kérdés már csak az, hogy egy lesz a sok HTC telefon közül vagy tényleg nagy teret fog nyerni és széles felhasználói bázisa épül majd ki.

Azért majd a Sony Ericsson Xperia X10-re is kiváncsi leszek, addig nem mondanám teljesen, hogy e mellett raknám le a voksot Androidos telefonok közül.

 




Különleges képtár 

 


Hangvezérlés

 

Testreszabhatóság



 

 

2 komment

Címkék: google tech telefon video telekom

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr661654091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2010.01.11. 12:39:55

Az X10-zel csak annyi a gond, hogy csak 1.6-os Android fut rajta. Persze pillanatokkal a megjelenése után rá fogják hackelni a 2.1-est, de azért az még mindig nem ugyanaz, mintha eleve hivatalosan lenne rajta, valamint esélyes, hogy a spéci UI sem 2.1-kompatibilis, tehát az is ugrik vele. Márpedig talán az az egyik legfőbb vonzereje.

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2010.01.11. 12:51:39

@Gerusz: Van benne valamit, amit mondasz, ez esetben stand by üzemmód az én részemről(mondjuk a 750-800 dolláros árat nem is szeretném megfizetni).
süti beállítások módosítása