2011.05.03.
18:08

Írta: Tom Keller

Give & Gain Conference, Varsó, 2011. április

2011. április 15-17. között került megrendezésre az Önkéntesség Európai Éve 2011 kapcsán a Give & Gain 2011 nevezetű konferencia, melyen Magyarországot és a magyar civil szervezeteket 4 fő képviselte Matuszka Beáta, Pólya Bernadett, Erdősi Bálint és jómagam.

 

 

 

A konferencia és az ahhoz kapcsolódó workshopok és tréningek célja az volt, hogy Európa civil szervezetei és NGO-i tanulhassanak egymástól, kapcsolatokat építsenek ki, valamint fejlesszék vezetői kompetenciáikat a szervezetek képviselői, hogy sikeresen helyt álljanak minden tekintetben.

 

A képzési rész nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a résztvevők számára olyan ismereteket adjanak át, melyekkel meglovagolhatják a legújabb közösségi média trendeket, hasznos HR és HR menedzsment stratégiákat dolgozzanak ki a szervezeteik számára, NLP és modern coaching technikákat, tárgyalástechnikai és protokoláris ismereteket szerezzenek és általánosan jobb vezetőkké váljanak.

 

Természetesen a szakmai részen túl a 3 napos rendezvényen a résztvevők megismerhették Varsó legszebb látnivalóit, ismerkedhettek a lengyel kultúra és gasztronómia remekeivel. Magyar résztvevőkként mi is megtapasztalhattuk, hogy „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr673200355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása