2010.01.08.
16:41

Írta: Tom Keller

Nem csak tudást adunk - a PTE online játéka

 Egy érdekes szerepjátékra  bukkantam, melyet  a Pécsi Tudományegyetem hozott létre, melyben mindenki kipróbálhatja, hogy milyen lehet egyetemistának lenni.

 

A játék felvételivel keződik és különböző, az egyetemi élethez szórósan kapcsolódó problémaköröket jár körül, szerezni kell szállást, fel kell venni órákat, finanszírozási döntéseket kell hozni.

 

Azok között, akik most felvételiznek vagy jövőre, verseny is folyik, melynek győztese egy robogóval lehet gazdagabb. Az oldalon található közösségi oldal rész is, ahol akár a jövő számára barátokat találhat az ember, ha véletlen Pécsre vennék fel.

 

Jó látni, hogy milyen sok fajta módon próbálják magukat promótálni és a hallgatókat magukhoz csábítgatni az egyetemek, mindezt nem megszokott hírdetési formákkal.

 

http://www.tudastadunk.hu/

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: marketing egyetem

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr531657110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása