2010.05.05.
06:36

Írta: Tom Keller

Éjszakai ételosztás

2010. április 20-án az AEGEE-Budapest lelkes csapatában részt vehettem a HaKöSz szervezésében megrendezésre került éjszakai ételosztásban, melynek célja többszáz hajléktalan számára étel és ital készítése, illetve átadása volt.

Este 6-tól kezdődően pár óra alatt elkészültünk több mint félezer szendviccsel és nekivágtunk a sötét éjszakának, hogy találjunk segítségre és ételre szoruló embereket. Sajnos nem kellett nagyon kutatni, mivel minden utcában találkoztunk valakivel, akivel jót tudtunk tenni.

Ilyen értékválságos időkben jó volt látni, hogy ennyi tettrekész fiatalt lehet találni, akik érdek nélkül, szimplán az embertársi szeretet és segítség nevében nem restek feláldozni szabadidejüket és gondoskodni felebarátjaikkal. Úgy érzem a többiek nevében is mondhatom, hogy a sokak szeméből áradó őszinte hála miatt bőven megérte részt venni ezen a karitatív eseményen.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: énblog aegee

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr782017237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása