Péntek este újabb állomásához érkezett az általunk folytatott "körfőzőmérkőzés", és ezúttal Csata Gergely kápráztathatott el bennünket gasztronómiai tudásával.
Előételnek carpaccio volt, mely alapvetően hajszálvékony nyers bélszín, amelyet citromlé, olívaolaj és bors öntetével meglocsolva fogyasztunk. Mondhatni egy gyorsan elkészíthető elegáns étel, csak a hús és az ízesítők kellenek hozzá, parmezán, esetleg némi zöld a tetejére, inkább csak dekorációként.
Levesnek tökmagos brokkolikrémleves volt, be kell hogy valljam én nem vagyok egy leveses, de ez nekem is tetszett, jó persze nem egy kategória a sima húslevessel:)
Végül, de nem utolsó sorban volt egy nagyon finom két fajta szósszal tálalt tészta, egy paradicsomos, illetve egy rákos kivetelű.
A desszertről sajnos én nem készítettem képet, de az is kiválóan illeszkedett a fenti menüsorba.
Ez a kép tipikusan ábrázol egy "kecskére a káposztát" szituációt:)
Sőt, Emma is megtalálta a számára ideális bort, mely leginkább gyermekfogyasztásra szánt, alkoholmentes szőlőkivonat:)
Utolsó kommentek