2010.04.17.
10:30

Írta: Tom Keller

Splinter Cell: Conviction Launch Party

 "Sam Fisher, akit eddig ismertél, halott. Amerika ölte meg, amikor ügynöksége elárulta és elvette tőle lánya életét, az egyetlen dolgot, ami még emberré tette. Most, hogy elhagyta a Third Echelont, semmi sem állhat útjába, hogy megbosszulja lánya halálát. Az ügynök saját ügynöksége ellen fordul, és nincs, aki megállítsa."

Ezzel a felütéssel nyitott a tegnap este megrendezésre került Splinter Cell: Conviction Launch Party a Rubin nevzetű rendezvényhajón a Margít híd lábánál.

Természetesen, akit a játékok és a katonai dolgok nem érdekelnek, annak is kecsegtető volt az ingyenes sör, az izraeli Krav Maga oktatás és a szép, felcsernek beöltözött hostessek.

Meglátásom szerint a legtöbb figyelmet az Airsoft fegyverek kipróbálási lehetősége, azokon belül is a Heckler & Koch Mk23-asa(vagy ahogy többen ismerhetik SOCOM), keltette fel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A másik sokak érdeklődését kiváltó és figyelemmel kísért programpont a Krav-Maga bemutató, illetve alapoktatás volt, ahol különböző támadások kívédésének módjaival ismertetett meg bennünket Tóbiás Mátyás, aki az iraki magyar erők kiképzésében is nagy részt vállalt. Rávilágott, hogy Budapesten mennyire máshogy állnak az emberek egy támadáshoz, mint például Izraelben, itt ha valakit elkezdenek verni vagy éppen kirabolnak, de mégis van sok szemtanú szinte senki nem siet az áldozat segítségére

 

Összegezve egy remek rendezvényt hoztak össze a szervezők, ha lesz máskor is ilyen termékbevezető esemény mindenképpen megyek.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: énblog haditechnika gamez

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr781928813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása