2007.06.12.
15:47

Írta: Tom Keller

Die Hard IV, avagy másnaposnak áll a világ

Leszedtél egy helikoptert egy kocsival!--> Üres volt a táram... J. Mclane

Már csak pár nap és újra visszaköszön ránk a mozivásznakról John Mclane, a zsaru, aki kultuszt teremtett a másnaposság intézményéből.

Bár a soron következő világmentő kalandja alatt a forgatókönyv szerint épp egy anoním alkoholisták klub tagja és nem is dohányzik---ez Bruce Willis kérése volt, mivel nem szerette volna, hogy a felnövekvő nemzedék tagjai rossz példát vennének a morcos zsaru figurájáról, azért az akcióról nem kell lemondanunk, mert lesz benne bőven részünk

És a non-plusz ultra, amit neten MAGYAR nyelven már régóta kerestem, az a film előzetese, hát tessék, itt van megérkezett!(legjobb aláfestő zene akció mozikhoz még mindig az Örömóda, bár itt kicsit rockosították Beethoven remekművét)

Szólj hozzá!

Címkék: video mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr7797320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása