2009.05.12.
20:10

Írta: Tom Keller

Vizsgán innen, vizsgán túl

Lassan már egy hete tart a vizsagidőszak és egyetlen dolog van, ami most jelenleg zavar. Ez nem más mint az időjárás, mely lehetne egy picit enyhébb is, de hát már megszokhattuk, hogy májusban elkezdődik a kánikula, persze lesz ez még rosszabb is.

 

Holnap vállalatfinanszírozás vizsga lesz, mely tárgy nagyon is tetszett nekem a félév folyamán, VÉGRE NEM egy áltudományos, Star Trek rizsával tűzdelt tölteléktárgy, melynek gyakorlati haszna konvergál a nullához. Ezzel szembe a valódi életből vett, magyarországi helyzetet tükröző valódi problémák, valódi esetek és valódi módszerek a megoldásokra. Sokszor hallani, hogy nagy gond, hogy a diákok nem tisztelik meg jelenlétükkel egyes előadásokat, nos ezen tárgy esetében ez az állítás nem állja meg a helyét, ugyanis még a reggel 8-kor kezdődő órákon is tömve voltak a termek.

 

És ezt most azért írom le, mert lehetséges, hogy a vizsga nehéz lesz, de ez igazából nem érdekel, tudom, hogy használható tudásra tettünk szert, nem akarom, hogy befolyásoljon a visszakérdezés módja.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: énblog egyetem corvinus

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr241117864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása