2009.04.09.
11:27

Írta: Tom Keller

Ein, zwei, Polizei ...

 Örömmel konstatáltam a mai nap folyamán, hogy Baján végre a kevésbé frekventált helyen fekvő, kétes elemekkel tarkított utcákban is találkozni járőröző rendőrökkel. 

Sajnos személyes okai is van annak, hogy pozitív csalódásként ért ez a momentum, mivel 3 hete futás közben 4 roma lakos elállta az utamat és a telefonomat követelte, de szerencsére megúsztam a dolgot, bár az is hozzájátszott ehhez, hogy nem volt náluk most kés, mint ahogyan az 2008 januárjában a Nehru parton történt, amikor majdnem rablógyilkosság áldozata lettem(felületi sérülésekkel és egy kisebb horzsolással a nyakamon megúsztam a dolgot, amit a kés erős odaszorítása okozott).

 

Amúgy meg gyönyörűek most az utcák, hogy a cseresznyefák virágba borultak és ellepik a kopár úttestet rózsaszín és fehér szirmokkal.

 

Szép.

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: énblog társadalom

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr601055490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása