2008.10.17.
09:19

Írta: Tom Keller

XXL - WTF!?

 Egy egész héten keresztül bámulni kellett a TV2 adásának felső sarkában azt az otromba visszaszámlálást és végül csütörtök este elérkezett a zero point és megkezdődött az XXL első adása. Fontos megjegyeznem, hogy a televízióban leginkább a Discovery Channel-t és néha a Viasat 3-mat szoktam nézni, de természetesen nem zárkózok el az új műsoroktól, éppen ezért történt most is úgy, hogy akkor vessük egy pillantást eme premierre.

 

Nagyjából 2 perc után majdnem elvesztettek, mint nézőt, mikor elkezdtek énekelni egy dalt arról, hogy milyen szar a nézettsége a TV2-nek , de hogy akkor most megmutatják és a 100 millió forintos új műsorral legyakják az RTL Klubot. Ekkor mondom Rékának, hogy oké, ennél még a Gálvölgyi Show is jobb, de ő mondta, hogy ne ítéljek egy ócska szám miatt, nézzük még . OKÉ. Ezek után jöttek rosszabbnál rosszabb humorosnak vélt jelenetek, de valahogy csak kínomban bírtam rajtuk mosolyogni. Egyedül a Bagi-Nacsa páros híradóján volt olyan momentum, amire még azt mondom, hogy szódával elmegy, de tőlük azért többet vártam.

Ja és a best of WTF moment az a Kérdezz-felelek vagy milyen elnevezésű blokk volt, ahol egy rabbit faggattak arról, hogy ugyan miért nem esznek a zsidók évezredek óta SERPÁT!! MIAFA??Természetesen sertésre gondoltak, de ezt a jelenetet is nehezebben lehetet volna überelni erőltetettség terén. És végül az utolsó etap, amit még láttam az a Dr. Házas rész volt, de egy jól működő, parodizálható dolgokban bővelkedő karaktert is sikerült elbaltázniuk, de úgy, hogy Rékával csak egymásra néztük szótlanul, hogy akkor most mi van? He? És akkor átkapcsoltunk a Kész Átverés Show-ra, az legalább jó volt. A TV2-nek sikerült újból alulmúlnia önmagát.

 

Összefoglalva ez a "show" olyan volt, mint amikor finom ételeket valaki úgy próbál elfogyasztani, hogy összeturmixolja őket vagy egy hamburgert nyakon önt egy pohár eper shake-kel, külön-külön működnek a dolgok, de együtt borzalmasak...

 

De hát mit várunk attól az adótól, aki a Beugrót lepasszolja, Senorita Szöszit felfuttatja? 

 

--->egy koszos garast nem kaptam az RTL klubtól, ez csak a saját véleményem volt<---

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr3718275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mazsola 2008.10.17. 09:57:47

Sziasztok!

Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz...Ritka egy alultáplált műsor indult tegnap!!! Az az 1 biztos, örök vesztesek....! XXL, Senorita Szöszi stb...Vicc!

Tunyó · http://www.index.hu 2008.10.17. 10:46:52

na gyerekek!
volt egy toga-vurnovszky szám amiben az volt, hogy "mondd meg nekem, hogy mitől megy a rolls frankció?!" nü, aktualizálva: mitől megy a tv2?
én már évek óta nem nézek tv-t de most bekapcsoltam véletlenül és a gálvölgyi vicctelen műsora miatt belenéztem ebbe a csodaműsorba. hát igen a kern amikor págert idézte az vicces volt, mert a PÁGERnek volt humorérzéke. aztán ami ezek után jött arról jobb nem is beszélni. baginacsahónalmirigykamarásivánkern... valahogy így és humor nélküli poénoknakszánt valamikkel. gyorsan ki is kapcsoltam.
visszatérva az elejére: azért van tv2 meg rtl mert ezeket a mocskokat az átlag birkanéző eltartja azzal, hogy nézi, mert kénytelen a tv2, rtl, királyi egyes szent triumvirátusának elnyomásában élni.
szomorú.

seggfej 2008.10.17. 11:15:08

miazhogy kénytelen? nálam van sport1,2, eurosport 1,2 discovery, national geo, spektrum, travel chanel, m2, duna tv. Ezeket is lehet ám nézni.

Tunyó · http://www.index.hu 2008.10.17. 11:59:28

ja mert neked van rá pénzed!
bocsánat!

Tunyó · http://www.index.hu 2008.10.17. 12:00:34

"- fennség az embereknek elfogyott a kenyerük..
- miért nem esznek kalácsot?"
:D
süti beállítások módosítása