2007.07.29.
15:15

Írta: Tom Keller

Betiltották a szerencsejáték-barlangokat a Second Life-ban

Ez most csak egy tipikus vasárnapi, semmi érdekes dolog nem történt bejegyzés lesz.

Be kell vallanom, én a Second Life-ot egyszer feltelepítettem, kipróbáltam nagyjából 40 percig és rögtön le is töröltem a gépemről, de amit ma olvastam róla , azt érdekesnek találtam.

Az SG.HU egyik mai cikkében olvastam, hogy a Linden Lab(a Second Life fejlesztője) eltűntette a virtuális egyenlegüket a kaszinóipari vállalkozóknak a játékon belül. A hír azért lehet érdekes és megdöbbentő, mert a Second Life-on belül az egyik legnépszerűbb aktivitásként tartották nyilván a játékokat és a fogadásokat.

Bár az amerikai internetes szerencsejáték törvénymár 2006 októberétől hatályban van, érthetetlen tartják a kaszinótulajok, hogy miért most, miután már jelentős bevételre tettek szert, bántak el velük.

Casino World néven futó kaszinó tulaja sosem titkolta, hogy miféle tevékenységet végeznek, tehát nem egy zugjátékteremről volt szó, amit most lepleztek csak le. Kiváncsi leszek a fejleményekre, hogy mennyire csappan meg most a népszerűsége ennek az MMORPG-nek.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: tech web 2.0 second life mmorpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr23127600

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Turulcsirip - Bloghu 2007.07.29. 19:21:28

[...]Betiltották a szerencsejáték-barlangokat a Second Life-ban[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása