2007.07.23.
23:46

Írta: Tom Keller

Soha nem látott magasságban a BUX

Nem mutattak jelentős elmozdulást nap közben az európai részvényindexek, mely a BUX indexről is elmondható volt egészen az utolsó percekig. Még mielőtt délután elmentem géptől meg is néztem egyik oldalon és ha jól emlékszem olyan -0,10 %-on volt.

Nap végére viszont soha nem látott 30,118 pontos történelmi csúcson állapodott meg 1.1%-os pluszban, melyben a MOL piacára érkező nap végi vételek jelentős szerepet játszottak. A hazai piac forgalma átlag feletti 29 milliárd forintos volt.

Vajon hazaértek az emberek a nyaralásból ? Mert a múlt hét kicsit lejtmenetes volt, de hogy hogy folytatódik a történet az még érdekes lesz(mennyi potenciál rejlik még a bluechipekben?):D


A másik ami ma végre elkezdett növekedni az a Morgan-Stanley féle fejlődő piacok indexe(MSCI Emerging Market Részvény Index) és nem is állt meg a +2,89%-os zárással. Ezt csak azért tartom fontosnak figyelni, mivel ez adja az OTP - DWS FELTÖREKVŐ PIACI RÉSZVÉNY ALAPOK ALAPJÁNAK referenciaindexkének kb. 90%-át. Remélem tartja a jó szokását és erre az évre is hasonló hozamot lehet vele elérni, mint az előző években, mert a CNN Money összesítése szerint a 3 évre visszamenőleg évesített hozam az 40,83% volt(spórolt pénzemet meg ebbe raktam, rizikós, de hát ez van).

Szólj hozzá!

Címkék: gazdaság tőzsde

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr95124002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása