2007.06.07.
17:10

Írta: Tom Keller

Humormentes hétköznapok

Azt veszem észre, hogy mostanában alig akad olyan alkalom, hogy mikor egy társaság összegyűlik, viccek hangzanának el. Régebben nagy hagyománya volt a közösségi beszélgetések során a számtalan jobbnál-jobb szaftos vicc elsütése, de azt tapasztalom, hogy mostanában nem igen hallani embereket viccet mesélni egymásnak.

Korábban számtalan vicclapot lehetetett látni az újságos standoknál, ma egyre kevesebbet, bár azért bevallom, hogy ennek igazán nem néztem utána. De ami engem igazán bánt az az, hogy például a Petőfi Rádió beszüntette a csütörtöki Rádiókabarét.

Hova sodródunk , de most komolyan? Jó természetesen most a humor úgy található meg leginkább az emberek közti interakcióban, hogy például egymásnak belinkelnek poénos videókat a különböző videómegosztó oldalakról.

Bár lehet, hogy ez az egész amit leírtam csak egy szűk rétegre vonatkozik, amire én látok rá  és általánosságban nem igaz.

Szólj hozzá!

Címkék: humor társadalom

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr1994486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása