2009.12.30.
12:48

Írta: Tom Keller

Prison Break élőben a Facebookon, avagy a 2.0-ás szökevény

Magyar bűnözők esetében is sokszor láthattuk már, hogy egy-egy szökött rabot mennyire a kegyeibe fogad a társadalom egy szeglete.

 

Hasonló dolog esett meg Craig Lynch nevű elítélttel, aki Angliában a Suffolk megyei Hollesley Bay börtönből szökött meg még szeptemberben. Lynchet hét évre ítélték betörésért.

Ami vele kapcsolatban újdonságnak hat az az, hogy szökése óta rendszeresen frissíti Facebook profilját. --> itt elérhető az oldal: KATT

Legalapvetőbb napi ténykedéseit is leírja, onnantól kezdve például, hogy éppen mit evett vagy hogy éppen milyen hölgyet szemelt ki. Természetesen a rend éber őrei sem tétlenkednek , ők is figyelemmel kísérik a bejegyzéseket, hátha találnak valamilyen nyomot, elszólást, melyen elindulva megtalálható a szökött rab.

Lynchnek jelenleg közel 19000 rajongója van a Facebook-on, jelenleg is sok jókívánság olvasható rajongóitól. Múlt héten minden rajongója számára boldog karácsonyt kívánt, hozzátéve, hogy szeptember óta sikeresen bujkál, miközben mindenről beszámol a közösségi oldalon. Vajon hogy végződik a történet?

Szólj hozzá!

Címkék: web 2.0 facebook prison break

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr441632468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása