2009.10.05.
11:54

Írta: Tom Keller

BattleStargate Destiny, avagy elindult a Stargate: Universe

Ahogy a címből is leolvasható véleményem szerint az új Csillagkapu sorozat sokkalta inkább haja a Battlestar Galactica-ra, mint az előző CSK-s sorozatokra, mindez megspékelve egy kis Star Trek Voyager-es felütéssel.

Viccesek voltak benne a termékelhelyezések, pláne, hogy kb. a fiatal srác karakter végig mindent iPhone-nal fotózgatott:) De az elején az is megmosolyogtató volt, hogy éppen a hamarosan induló Stargate-s MMORPG-t a Stargate:Worlds-öt játszva kerül kiválasztásra ugyanez a karakter:) Ő általa benne lesz a geek-faktor és talán majd ő feladata lesz a könnyedebb hangnem tálalása a komor szituációban.

 

A kamerakezelés is igen tetsztős, néhol dokumentarista, reális képekkel dolgoznak, ez mind nagyon tetszett és kevésbé hasonlított a képvilág egy űroperára.

 

Amit biztosra veszek, hogy jövő szombat hajnalban ismét megtekintem a következő részt, mivel még így is, hogy dupla epizóddal nyitott a pilot még hátra van egy , mellyel teljes lesz a nyitány.

 

Már csak a főgonoszokra vagyok kiváncsi:) Vagy az ellenség a Destiny utasai közt búvik meg? Majd meglátjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: tv stargate

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr721428691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása