2009.05.12.
10:20

Írta: Tom Keller

Fringe / A rejtély újabb víruskampánya

 

 

Tekintve, hogy ma éjjel esedékes a Fringe/ A rejtély első évadának fináléja, érdemes ellátogatni a Fox által üzemeltetett hivatalos oldalra. Itt egy eddig nem látott érdekességet figyelhetünk meg, a szereplők életrajzait tartalmazó szekciónál a BIOS szó mellett egy fénylő aranypöttyöt láthatunk.
 
 
 
 
 
Rákattinva megjelenik egy féregjárat szerű videóablak, ahol William Bell (Leonard Nimoy) hangját hallhatjuk, aki a következő szavakat váltja asszisztensével:
“Is the incident contained?”
“Yes Dr. Bell.”
“How bad?”
“Bad!”
 
 
Miután a videónak vége láthatsz egy pénzérmét kézben tartva, ezek után ha újra az aranyló pöttyre kattintasz egy új oldal nyílik meg, mely a víruskampány része, de ha nem akarsz ezzel pepecselni, akkor álljon itt a direkt link - Fox.com/fringe/ThereIsMore.

 
Az új oldal alsó részében braille írással láthatsz számokat, mely számok jelentésére könnyen rájöhetünk, ha néztük az évadot, ezek a számok a Fibonacci-sort alkotják, csak éppenséggel visszafelé.- 144, 89, 55, 34, 21, 13, 8,  és 5. Mingyedik számra kattintva a már ismerős Fringe-hez kapcsolódó szimbólumok tűnnek fell az embriókat tartalmazó almától a lepkén át a hat ujjal rendelkező kézig. Ha 89-esre kattintunk-második szám-, akkor egy különös hangot hallhatunk, melyet visszafelé lejátszva az "Expand Your Consciousness" szöveget kapjuk.

Jelenleg csak az alma aktív, ha rákattintasz  egy Walking Liberty féldolláros érme tárul elénk, melyen a braille írás a RETURN szót, azaz visszatérést jelöl. Az érmére kattintva Nicholas Boone (Olivia gyermekkori ismerőse, aki a Midnight részben volt a freak of the week)mondja a következőket: "How Far Would You Go?"

 

 


 
 
Este akkor évadfinálé, kiváncsian várom, hogy milyen történések esnek meg és mekkora cliffhangerrel zárul az évad. Holnap hajnalban talán megtudhatjuk.
 
 
Forrás: http://www.fringetelevision.com/

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv sorozataddikt fringe

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr861116653

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Daily News About Tv : A few links about Tv - Tuesday, 12 May 2009 03:57 2009.05.12. 14:53:04

[...] A few links about Tv - Tuesday, 12 May 2009 03:57 Fringe / A rejtély újabb víruskampánya[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása