2009.03.12.
16:48

Írta: Tom Keller

Nintendo DS - Túl a 100 millión

Miután 2008 végén már 96 millió eladott példányszámmal büszkélkedhetett a kis masina, igazából csak idő kérdése volt - gazdasági válság ide, vagy oda -, hogy mikor lépi át a bűvös 100 milliós határt. A dolog ma sikerült, a Nintendo hivatalosan bejelentette, hogy a mai napon, 2009. március 11.-én eladták a 100 milliomodik DS kézikonzoljukat. Természetesen ez a szám a három verzió - Nintendo DS, Nintendo DS Lite és Nintendo DSi - együttes eladásait mutatja. A DSi változat Európában egyébként még meg sem jelent, csak április 3.-án fog kijönni és ha minden igaz 169,99 Euro-ért lehet majd hozzájutni.(wiihun.hu)

Elég impozáns tény, hogy ebben a handheld kategóriában is lenyomta a Nintendo a Sony-t (A PSP egyébként 46 milliónál jár). Ennek ellenére én úgy vélem, hogy nálunk még mindig sokkalta ismertebbek a Sony termékei, de ami késik nem múlik:)

 

Szólj hozzá!

Címkék: gamez nintendo ds

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr29998295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása