2008.09.12.
23:01

Írta: Tom Keller

Bodies - a testek eredete

 Érdekes közleményre bukkantam a Bodies Kiállítás internetes oldalán, mikor azt néztem meg, hogy vasárnap is nyitva van-e a kiállítás, tekintve, hogy akkor szeretnénk megtekinteni Rékával.


A kiállításon látható preparátumok Kínából származnak.

A Premier Exhibition Inc. nem tudja önállóan, hitelt érdemlően bizonyítani, hogy a kiállításon bemutatott egyes szervek és testrészek nem kivégzett raboktól származnak. A társaság csak kínai beszállítója, a WHO által is elismert oktatókórház, a Daliani Orvosi Egyetem anatómiai tanszékének vezetője által kiadott nyilatkozatokra támaszkodhat, melyek szerint a preparátumok nem raboktól származnak.

A cég orvosi stábjának tagjai megvizsgálták az összes preparátumot, hogy felfedezhetőek-e rajtuk kínzással vagy kivégzéssel kapcsolatba hozható trauma vagy testi sérülés nyomai, és soha semmi erre utaló jelet nem találtak.

Szólj hozzá!

Címkék: énblog kultúra

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr13661053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása