2008.08.22.
17:24

Írta: Tom Keller

Stargate: Universe berendelve

A tegnapi Atlantis kasza után végre egy hír, amire sokan vártak:

Csillagkapu.hu-s(Abydos Gate) hír

Ma jelentette be a SCI-FI csatorna 2009. elején fog debütálni egy 2 órás TV-filmmel, amelyet majd a nyáron fog követni maga sorozat, hetente érkező epizódokkal.
A Csillagkapu Univerzum gyakorlatilag a franchise újrafeltalálása lesz, amely az eddigi mitológiára építi a történetét, de fiatalosabb, friss felhanggal, ráadásul ez lesz az eddigi legdrágább Csillagkapu produktum. Míg az Atlantisz sorozat az SG-1 egyik mellékágának volt tekinthető (történet szempontjából mindenképpen), addig az Univerzum a saját lábain fog állni.

A régi Csillagkapus elemekből megmarad a jelenkori történetvezetés, a felderítés a Csillagkapukon keresztül, illetve humor, de az Univerzumban több lesz űrhajós elem, mint elődeiben.

A szereplőkről még nem tud sokat, de a készítők egy ismertebb húzónevet szeretnének megnyerni, illetve az SG-1 és Atlantisz egy-két szereplőjének felbukkanása nagyon valószínű.

A sorozat rövid leírása:


Miután rájöttek a Csillagkapu 9. ékzárának titkára, annak segítségével egy fiatal tudósokból álló csapat feljut a Sors ("Destiny") nevű Ős csillaghajóra. Azonban, mikor a hajó lindul velük a világegyetem szíve felé, a szimpla felederítés egy véget nem érő küldetéssé változik, ahonnan soha nem térhetnek haza.

Egy korábbi, robotizált hajó már Csillagkapukat rakott le a Sors előtt, de mivel a második hajóba is be van programozva egy meghatározott útvonal, a felderítő csapatnak véges idő alatt kell felfedeznie az új civilizációk rejtélyeit, és aki hátramarad, azért nem mehetnek vissza. Mivel az Ősök nem igazán jártak ott, ahová ez az új expedíció tart, ősöreg és teljesen idegen fajok várják a hajó felbukkanását.

1 komment

Címkék: stargate sorozataddikt

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr26628069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása