2007.09.16.
13:07

Írta: Tom Keller

Meghalt Colin McRae

Lezuhant Colin McRae, az 1995-ös szezon rali világbajnokának helikoptere szombaton. A gépen négyen voltak, egyikük sem élte túl a balesetet. Valószínűleg McRae maga vezetett. Írja az Origo:

Forrás: [origo]  


Colin McRae

 
A BBC tart tőle, a Sunday Times viszont tényként kezeli, hogy meghalt Colin McRae a lanarki birtokán bekövetkezett szerencsétlenségben. A 39 éves versenyző gyakorlott helikopter pilóta volt, sokat repült AS350B2 Squirrel típusú gépével, házuk mellett leszállóhelyet is kialakítottak. A strathclyde-i rendőrség egyelőre csak annyit közölt, vizsgálják a balesetet, amelyet valószínűleg a fedélzeten keletkezett tűz okozott, de az áldozatokat legkorábban vasárnap tudják azonosítani.

McRae barátja, az ismert raliújságíró, Jeremy Hart sokat repült a ralibajnokkal: "Nagyon jó és nagyon kimért pilóta volt, veleszületett képességekkel. Colin rendszeresen repült Anglia és Európa felett. Nagyon jól ismerte a terepet és a légköri viszonyokat a környéken, hiszen rendszeresen ide érkezett egy-egy útjáról". A tragédia idején jók voltak a látási viszonyok.


 

Emlékszem még nagyjából általános iskolában volt egy egész év szinte, mikor minden nap egymást bombáztuk a Colin McRae állítolagos haláláról szóló álhírekkel és most íme, bekövetkezett ez a szomorú esemény....(bár nem fának ment, mint anno rebesgették)

1 komment

Címkék: nekrológ

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr59166821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy rajongó 2007.09.21. 20:38:47

ISTEN NYUGOSZTALJA A MESTERT!!! MIÉRT KELLETT ÍGY MEGHALNIA??:(
süti beállítások módosítása