2007.07.30.
18:32

Írta: Tom Keller

Godfather 2- The game bejelentve

Épp szinte, mikor előbb befejeztem az előző post írását olvastam az SG.hu-n az Electronic Arts bejelentését az új Keresztapa játékról:

A Godfather - The game nem volt rossz, de a Mafia közelébe sem ért. Az EA ezért most ismét próbálkozik, és a Godfather 2-vel próbálja megszorítani a konkurenciát.

 

A Maffiánál jobb gengszteres játék még nem volt, és bár a Godfather is okozott néhány kellemes órát, hibái miatt a Mafiának a közelébe sem ért. Az Electroni Arts-nál folyó munkálatokról Frank Gibeau tájékoztatta a nagyérdeműt, miközben a piac elvárásairól fejtette ki véleményét. "Az emberek egyre inkább igénylik a komolyabb játékokat. Nem véletlen, hogy szinte egymással párhuzamosan folyik a Crysis, az Army of Two, és most már a Godfather 2 fejlesztése is. Ezekkel a programokkal a felnőtt korosztályt célozzuk meg, és reményeink szerint ezekre a fejlesztésekre építhetünk is."

A Godfather 2, ha az előd bosszantó hibáit kiküszöbölik az Electronic Artsnál, nagyon tartalmas szórakozás lehet. Viszont azt nem szabad elfeledni, hogy valamikor a Mafia 2 bejelentése is megérkezik majd...

Szólj hozzá!

Címkék: gamez

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr23128452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása