2007.07.05.
14:37

Írta: Tom Keller

Csopibuli

Lassan indulok Pestre, mert Emma volt olyan kedves és rendez csopibulit , bár a 3 és fél óra utazáshoz most nagyon nincs is kedvem, nem baj, postaládába épp most került be az e heti HVG , majd kiolvasom a vonaton, de azért remélmem nem gazdagítom a Megint Állunk Vazze blogot egy jó kis vonatos sztorival. Eddig mindegyik überjól sikerült és szegény Emma macskájának sem sikerült az öngyilkossága.

Holnap az időm megengedi, így majd megnézem a Transformerst. Mondjuk igazából nem nagyon vártam, annak ellenére hogy régen nagyon nagy Transformers rajongó voltam.

Azért az első egész estés rajzfilm volt a legjobb, bár mondjuk rég láttam, lehet hogy csak az emlékek szépülnek meg. Na mindegy, ha kapunk egy Függetlenség napjás világmegmentős filmet, az annyira nem lehet rossz.

Szólj hozzá!

Címkék: énblog mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr41112228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása