2007.07.04.
09:53

Írta: Tom Keller

Danone vs. Győri Keksz

Most akkor mi is a helyzet?

Mindenhol mást lehet olvasni, az iWiW-en is elindult újonnan egy hírTV-s cikk mint lánclevél, mely szinte már Danone általi országhalált vízionál, ennek ellenére tegnap meg azt lehetett több hírportálon olvasni, hogy a Danone nem zárta be az üzemét , csak tárgyalásokat folytat az amerikai Kraft Foodssal annak eladásáról.

Tegnap az Indexen már ez volt olvasható:
"A Danone kekszgyártó részlegének eladása természetesen érinti a Győri Kekszet is, hiszen a Danone a tulajdonosa. Megkerestük a céget, mi lesz a Győri Keksz Kft.-vel, felmerült-e a tárgyalás alatt a magyar gyár sorsa. Azt a választ kaptuk, hogy a Danone-csoport kekszdivíziójának eladásáról megjelent hír pletyka."

Számomra most akkor a legégetőbb kérdés az az,  hogy szabad-e ennem ilyen melegben friss Danone Activia joghurtot vagy nem?

2 komment

Címkék: politika gazdaság

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr19111340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smoochie 2007.07.14. 13:53:59

igen, sőt kell is. ugyanis ha nincs fogyasztás (amit sok okos nemtudom hogy talált ki), akkor abből annyi látszik, hogy nem kell senkinek a cucc, szóval méginkább be akarják majd csukni - ez így világos volt?

tomkeller · http://tomkeller.blog.hu 2007.07.14. 14:14:10

Hát igen, a Danone pont hogy a csökkenő profit miatt kényszerül Európa-szerte gyárait bezáratni, a termékbojkott így igazából tényleg nem megoldás:D
süti beállítások módosítása