2007.06.30.
11:18

Írta: Tom Keller

My name is Earl

Elérkezett Earl Hickey hátralévő életének első napja! Miután főhősünk 100 ezer dollárt nyer egy kaparós sorsjeggyel, egyből elgázolja egy autó. Earl a kórházban megvilágosodik: Carson Daly talkshowját nézve meghallja a karma szót (és bár jelentésével nincs tisztában), rájön, hogy előbb jó dolgokat kell tennie, hogy hasonló jók történhessenek vele. Ír hát egy több száz bűnből álló listát, és elhatározza, hogy ezeket mind jóvá teszi.

Úgy gondoltam a nyarat valami kellemes és vicces sorozattal kellene kezdenem, így sokáig keresgéltem a jelenleg futó sitcomok között és végül a My name is Earl-re esett a választásom, mondjuk ebben szerepet játszott a Golden Globe jelölései , illetve a címszereplő, Jason Lee személye, akit eddig leginkább Kevin Smith filmjeiben láthattunk(Shop Stop, Dogma, Jay és Néma Bob visszavág).

Igazából még csak 4 részt láttam, de mindegyik felhőtlen szórakozást nyújtott, a főkarakterek mellett a különböző ötletes mellékkarakterek adják az igazi valóját a sorozatban,  összességében minddenkinek csak ajánlani tudom.

Szólj hozzá!

Címkék: my name is earl sorozataddikt

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr45108887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása