2007.06.09.
22:15

Írta: Tom Keller

Csak nem kéne

"Ne annyit markolj, amennyit szeretnél, hanem amennyit a kezedben bírsz tartani."                                                                                                                                                                                                                            Seneca

Végén még valami techblog lesz ebből a valamiből, amit most éppen írok. Igazából meg kellene szabnom valamilyen irányvonalat, hogy most hova tovább jövet-menet, mert ha össze-vissza mindenről írok, akkor abból kb. az sül ki, hogy igazából semmiről sem írok konkrétan és részletesen.

Ha azt vesszük viszont, hogy  a blogok idővel egy-egy emberről szóló enciklópédikká válnak, akkor mégsem annyira hülyeség a széleskörű tartalom.

Holnap meg már megyek fel Pestre, hétfő reggel nyolckor vizsga és ez után jön a dilemmám... Maradjak fenn a szerda délután 4 órai vizsgáig vagy ahogy tudok induljak haza még hétfőn és otthon készüljek továbbra is és szerdán délelőtt utazzak fel. Ez kb. 7-8 óra többletutazást jelent, de ha hozzáveszem azt, hogy otthon legalább tudok is aludni normálisan és nem izzadom széjjel magam(szép magyar beszéd, n.c.).Mára ennyi, megyek elmélyedni a fiskális és monetáris politika rejtelmeibe....

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr8095839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lalikirály 2007.06.09. 23:01:34

Inkább utazz haza, ha nincs mit tenned fenn!
süti beállítások módosítása