2007.06.05.
10:38

Írta: Tom Keller

Blogskin és AdSense

Éppen a Sóház(Corvinus egyik épülete) egyik géptermében ülök és ahelyett, hogy szorgalmasan az EU-s anyagokat bújnám inkább felvérteztem a blogot pár hírdetéssel, ha lúd , legyen kövér alapelven, vagyis ha már írok és talán majd olvas is valaki, akkor hozzon azért egy kis profitot is a blog.

Erre remek megoldás a Google AdSense, kezdem mostanára már kiismerni, pláne hogy az előző szemeszterben róla írtam egy 20 oldalas szemináriumi dolgozatot.

Azért ezt a minimalista blogkinézetet valahogyan majd át kellene heggeszteni, de majd csak hétvége fele fogok ilyesmivel ügykezelni, tekintve , hogy azért inkább majd valami HTML editorral kezdek valamit.(visszaolvasva ez egy elég kusza mondat, lehet, hogy nem is értelmes, de így hagyom, ez is mutatja azt, hogy nem jó, hogyha az ember csak 3 órát alszik)

Szólj hozzá!

Címkék: adsense corvinus search engine marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr6592951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása