2009.05.22.
10:55

Írta: Tom Keller

Gmail: Beérkező levelek előnézete

 Gyakran megesik velem, hogy vonaton ülök és mobilinternettel próbálnám elérni a Gmail fiókomat, de a gyenge hálózati jelerősség miatt ez néha csomó időt vesz igénybe és csak annyit lát az ember, hogy Betöltés/Loading : xyz@gmail.com illetve fehér képernyő.

Nos a Gmail Labs legújabb szolgáltatása ezt a kellemetlenséget igyekszik kiküszöbölni és javítani a felhasználói élményt, ugyanis a "Beérkezése levelek előnézetének" engedélyezésével a beállításoknál a Labs fülnél azt fogja eredményezni, hogy egy statikus előnézeti képet kapunk a Loading képernyőnél, mely ábrázolja az utolsó 10 beérkezett üzenetünket még a betöltés előtt, így ha nincs új üzenetünk be is csukhatjuk az ablakot, nem szükséges megvárni, hogy betöltse feleslegesen a Gmail fiókunk.

Hangsúlyozom, ez leginkább menet közben, úton, vonaton, buszon egy hasznos funkció, pláne, ha hónap vége felé már csak pár megányi adatunk van hátra a mobilinternetes előfizetésünkből.

 

 

1 komment · 1 trackback

Címkék: google tech gmail kütyü web 2.0

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr771137074

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: kawn 2018.11.03. 18:53:35

Napi lögybölődö csöcsök. - smx magaZin blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pillangó89 2009.05.24. 14:53:32

Haha, ott a nevem a képen. :D
süti beállítások módosítása