2009.03.10.
11:09

Írta: Tom Keller

Empire: Total War

A Total War sorozat legelső epizódja, a Shogun igazi fellendülést hozott a valós idejű stratégiák piacára, ám azt még ekkor sem gondoltuk volna, hogy a franchise a későbbiekben milyen óriási hatással lesz a játékiparra. Új Total War részhez természetesen új korszak dukál, a fejlesztők választása  ezúttal a XVIII. századra esett, az ipari forradalom és az amerikai függetlenségi háború időszaka sok-sok érdekességet tartogat: ebben a korban ugyanis jelentősen megváltozott a haditechnika , de szavak helyett beszédesebb úgy vélem az debütáló trailer.

 

1 komment

Címkék: video gamez

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr9993206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2009.03.11. 20:27:57

Biztos nagyot fog ütni a gém.Én annak örömére, hogy lassan kijön, be is szereztem a Rome Total War-t és újra elkezdtem nyomatni.Remek, élvezetes kis játék.A Medieval Total War 2-t szeretném már kipróbálni csak az a baj, hogy nagyon lassan haladnak a magyarítással, nekem pedig anélkül fabatkát se ér..
süti beállítások módosítása