2009.01.31.
11:00

Írta: Tom Keller

CoD 5: Hidegvér vagy molotov

A Call of Duty 5 : WORLD  AT WAR Eviction nevű pályáján egy elég furcsa jelenettel találkoztam, ami egy kicsit meg is lepett.

Előzményként annyit kell tudni, hogy 1945 áprilisában járunk és a Vörös Hadsereg már Berlin elővárosában nyomul előre.

Az alább belinkelt videó előtt volt már egy jelenet, ahol az volt a teljesítendő küldetés, hogy a földön heverő sebesült, illetve magát megadó német katonákat főbe kellett lőni. Már ez is egy kicsit rossz szájízet adott, de ezek után a következő jelenetbe csöppen a kedves játékos, egy metró(U-Bahn) kijáratnál 3 német katona megadja magát , erre elkezd ordibálni a komisszárunk, hogy Dimitrij, a te kezedben a döntés. Itt átfutott az agyamon, végre egy kis morális RPG-elem a játékban, elfogadhatom a megadását az ellenfélnek. Kicsit gyanús volt, hogy a lépcső tetején álló ruszki bakák molotov-koktélokat szorongattak és a komisszár tovább ordított, hogy tedd meg gyorsan, vagy lassú haláluk lesz. Lesétálunk a lépcsőn, gondoltam valamit meg kell nyomni és akkor elfogadom a megadást, erre dirr, nyakamba kapom az áldást 3 molotov-koktél személyében és a játékos karakter a szovjet-német barátság nevében egy új "Molotov-Ribbentropp paktum" keretében szénné ég. Gott mit uns.

 

A Call of Duty 7-ben vajon már asszonyokat kell erőszakolni?

1 komment · 1 trackback

Címkék: énblog gamez

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr56913871

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2009.02.03. 16:10:37

Jeee ez nagyon durva. :D
Ilyen (volt) az orosz haderő.Csak a valóságot mutatják be.
süti beállítások módosítása