2007.09.11.
15:25

Írta: Tom Keller

Hallgatni arany

Mármint egyetemen.


A Neptunnal folytatott napokig tartó küzdelem után most már kijelenthetem, hogy megvan a végleges órarendem azokkal a tárgyakkal , melyeket szerettem volna felvenni ebben a szemeszterben.

A Corvinus Egyetem új épülete, hogy más szavával éljek, "legendary" lett, ötvözi a birodalmi stílust a modern letisztultsággal és persze a csúcstechnikával.


Bár az újdonság varázsa sokakat, hogy is mondjam, "bűvösen " megtréfált, így fordulhat elő, hogy az ember a mosdókban nem tud még normálisan kezet mosni, mert eléggé rosszul lettek bekalibrálva az infra-érzékelős vízcsapok. Bár a 21.századi "interaktív táblák" se kutyák, normálisan még egyik tanerő sem bírta őket letörölni úgy, hogy nem maradt volna ordenáré nagy filcmaszat a táblán:) Természetesen végül  az egyik takarítónő csoda acetonos spricnije volt a megoldás, az mindent leszedett.

Holnap viszont örvendetes dolog lesz, a hallgatók nagy részének nem lesz tanítás 11 óra után, mivel Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Úr , illetve valamilyen külföldi delegáció előtt lesz "felavatva" , megnyitva hivatalosan az új épület. Persze mondjuk kicsit megmosolyogtató, hogy minden tanárt és diákot hazaküldenek és a kihalt "felsőoktatási intézményben" nézhetnek körül a vendégek....

Szólj hozzá!

Címkék: énblog gyurcsány egyetem corvinus

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr91162754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása