2007.07.07.
13:35

Írta: Tom Keller

Transformers, more than meets the eye

Be kell hogy valljam, hogy számomra most 2007 nyári filmtermésének legpozitívabb meglepetése a Transformers lett. Annak ellenére , hogy fele akkora, 150 millió dolláros büdzséből készült, nekem jobb tetszett, mint a több mint 300 millió dolláros Pókember 3 vagy  a Karib-tenger Kalózai 3. Ez lehet azért van, mert a Transformers nem rókabőr jellegű, "ez kell a népnek, csináljunk még egy részt" típusú film, hanem tényleg valami újdonságot nyújtott.

Kiváncsi voltam, hogy a rajzfilm kissé bugyuta történetét hogyan tudják "világmegmentős, amerika mindig a helyzet magaslatán áll " filmmé varázsolni, de sikeresen vették az akadályt és tényleg egy Függetlenség napjához hasonló filmmé avanzsált, bár azért itt az emberiség helyzete nem volt annyira kilátástalan.















Még egy jó pont, bár ez csak nekem tetszhetett, hogy a John Voight által játszott védelmi minisztert JOHN KELLER-nek hívták:D

Vicces még, hogy  az autobotok az internetről tanulták meg  az emberek nyelvét, így gettó-nyelvet beszélnek és olyan überlazák, mint ha valami 50 Cent klippből léptek volna ki...

Szal mit kapunk? Robot-megahentet, legújabb sportjárgányokokat, eyecandyt magáévá tevő lúzersrácot, aki persze megmenti a világot és igazi érzelmes" Amerika megvédi a polgárait" mondatokat(bár az end creditsnél ezt kicsit kifigurázzák)

Szólj hozzá!

Címkék: mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr81113486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása