2008.09.09.
13:26

Írta: Tom Keller

Duke Nukem : The MOVIE

Tíz év után ismét napirenden a Duke Nukem mozifilm! Reméljük ezt már nem olyan tempóban fogják csinálni, mint a játékot.A premier azért When its done.

A jó hírt maga Scott Faye, a Max Payne producere jelentette be, akik már le is tárgyalt mindent a 3D Realms atyaúristenével, Scott Millerrel. A Duke Nukem film nem fogja követni a játék történetét, a szőke macsó ezúttal egy teljesen új kalandra indul.

Faye szűkszavúan nyilatkozott ugyan, de annyit azért hozzátett, hogy még csak most kezdik a munkát, ezért ne is kérdezzünk rá olyanokra, mint főszereplő, vagy történet. Pedig kíváncsiak lennénk, hogy ki alakítja majd a Röfi-Pöfi őrmestereket - vagy épp Dukeot ugye.(gamekapocs)

 

2 komment

Címkék: film mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr45655412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.09.09. 18:27:01

A Duke Nukemből én csak nagy lövöldözést tudok elképzelni, miközben a főhős beszól mindenkinek. Küljék mondjuk Rambóval az űrbe malacokat írtani:D

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2008.09.09. 18:50:21

Dolph Lundgrennel el tudnám képzelni a filmet , de inkább vmi b-kategóriás filmparódiaként lehetne "komolyan venni", mintsem akció moziként
süti beállítások módosítása