2009.02.27.
12:55

Írta: Tom Keller

Torkos majd szorgos

A már több éves múlttal rendelkező TORKOS CSÜTÖRTÖK alkalmából tegnap csoporttársakkal mi is kihasználtuk a vendéglátóipari egységek által nyújtott 50% kedvezményt.

Már a hét elején foglaltunk asztalt az egyik Planet Sushi étterembe, bár helyhiány miatt végül a mellette lévő Friday's-ben kaptunk asztalt, így lehetőségünk volt egyszerre a keleti és nyugati ízeket ötvözni.

Én a képen látható Tono nevezetű sushiösszeállítást választottam, de voltak közülünk páran, akik a japán konyha helyett inkább a jó kis amerikai konyhát részesítették előnyben, hamburgerestűl, bélszínestűl.




Desszertnek már én sem japán különlegességet választottam, hanem a Chocolate Turtle álomnevű csokis desszertett, nem vagyok egy édesszájú, de ez annyira elnyerte a tetszésemet, hogy a közeljövőben biztosan rendelek majd egy ilyet:)
 


A mai nap pedig akkor a szorgoskodásé, éppen egy 10 perce értem haza a futásból, bár esett az eső, ami sokkalta kellemetlenebb , mint a hó , a legnagyobb zavaró tényező számomra a kutyák voltak, de erről majd fogok is majd később írni , nem kapcsolódik szorosan a tárgyhoz. Magamon tapasztalom, hogy milyen könnyen meg lehet reformálni saját magunkat, 1-2 órás futás már szinte meg se kottyan, nagyon rendbe jött úgy érzem a kardiovaszkuláris rendszerem:)

Délutánra még be van tervezve 2 óra konditerem és 1 óra szauna, ma amúgy ajánlatos mindenkinek ellátogatni fittness/wellness központokba, mivel elvileg ma minden belépő féláron van.



 

Szólj hozzá!

Címkék: énblog edzés gasztronómia

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr14969562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása