2009.04.09.
12:29

Írta: Tom Keller

Szőke Ciklon

 Ki kell hogy ábrándítsak mindenkit, aki a szőke ciklon keresőszóval került ide az oldalra, nem-, nem gyönyörű hölgyekről lesz most itten szó, hanem a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. legújabb termékéről, a Soproni Szőke Ciklonról.

Ha a címkét nem nézzük meg alaposabban akkor simán elhaladhatunk mellette a boltban, de véleményem szerint lehetséges , hogy még változtatásokat fognak eszközölni rajta, tekintve, hogy leginkább a "party-sör, trendi-sör" szegmensben szeretnék indítani például az Amstel Pulse vagy a Gösser Ice ellen.

Ízében ezekre hajaz legjobban, a sima Sopronihoz viszonyítva lágyabb , kevésbé kesernyés ízzel találkozhatunk, egy kis citrusos ízvilág is felsejlik, bár lehet csak  nekem tűnt annak. Elvileg saphir komlóból van főzve, de én bevallom őszintén, hogy nem tudom, hogy ez alatt mit kell érteni, de fontosnak tartották ezt feltűntetni a sör címkéjén. 

 

 

 

 

Hmm, vajh mit írhatnék,talán azt, hogy  milyen volt szőkesége nem tudom már?

Valamiért Maxilein is nagyon ki akarta próbálni , mivel ugrált és próbált belenyalni az üveg szájába...

És végül bepunnyadt, de kiengeszteltem egy kis maradék pizzával:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: énblog sör

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr741055645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása