2009.06.09.
17:04

Írta: Tom Keller

Filmslágerek magyarul

 Olyan 16-17 évvel ezelőtt az akkori pécsi DOGRO-ban (egy narancssárga? dinoszaurusz volt a jele) apa vett egy kazettát, amely rongyosra lett hallgatva, ez nem volt más mint a Filmslágerek magyarul.

 

Volt rajta Robin Hood (Bryan Adamstől az Everything I do, do it for you), Flashdance , Micsoda nő, Halászkirály legendája (húúú, ennek a zenéjét mennyire szerettem) és még sok akkori magyar "sztár" által elénekelt külföldi sláger... Ennek a kazettának csak meg kell lennie valahol, úgy emlékszem ilyen hófehér műanyag tokja volt, amibe oldalról kellett becsúsztatni a kazit. 

 Youtube-ra úgy látom egy felhasználó feltette a Suttognak a fákot, melyet Túri Lajos (LUI) énekel, a Zámbó Jimmy által énekelt verziót inkább ne említsük.

 

 

 

1 komment

Címkék: énblog zene video

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr211174970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.06.10. 14:19:14

Az eredetit szerintem nem überelik, de azért a magyarok odateszik magukat, ha át kell költeni valamit. Szerintem ez sem sikerült rosszul
süti beállítások módosítása