2007.07.07.
18:18

Írta: Tom Keller

Rizikó

A csütörtöki NG1-es csopibulin a fő elfoglaltság a majdnem 5 órán át tartó Rizikó-party volt.

Aki nem ismerné ez egy világmeghódítós, total waros játék, amely azért nem gyengén sok vitát, vért és verítéket eredményezett.

Én Somával voltam vállvetve a generalisszimusza a Fekete Seregnek(mármint a feketéknek) és küldetés kártyánk szerint csöppedt rasszista, illetve fajírtó feladatunk volt, kiírtani minden lila egységet a világon... A többieknek persze ilyen hódíts meg két kontinenst szerű feladatai voltak, de persze nekünk rögtön etnikai tisztogatást kellett volna véghez vinnünk a világon, hát jó mit ne mondjak....

Végül elvileg konszenzus alapján, no meg az idegi leterheltség miatt Adri és barátja csapatja nyert, vagyis a vörös hadsereg, meglepő?:D


Hmm, most kedvet kaptam egy kis Civilisation IV-hez:D Ott lehet legalább diplomáciával és kultúrális győzelemmel is nyerni.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: énblog corvinus

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr21113614

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: silent seduction free download 2017.12.21. 05:11:10

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása