2007.07.01.
17:22

Írta: Tom Keller

Óvakodj a román 2 literes Löwenbräutól!

A képen látható 2 literes, műanyag üveges kiszerelésben található Löwenbräutól óvakodjon minden Romániába látogató egyén, ugyanis kegyetlen pocsék órákat, napokat okozhat fogyasztása.

Fogyasztása során először csak a büdös szaga keltett gyanút bennem, de megivása kicsapta nálam a biztosítékot és olyan rosszul lettem, mintha egy liter pálinkát megittam volna húzóra.

De nem csak a Löwenbräu ilyesféle kiszerelésének van ilyen hatása, többen a 2 literes Harghitára(arra?) is panaszkodtak....

És még valami , amit érdemes elkerülni, az a Bürger márkájú sör, melyet egy uránbánya mellett palackoznak, arról is keringenek érdekes pletykák a vidéken.


(Amúgy az egyik kedvenc német söröm a Löwenbräu a Beck's mellett, de ez? Sajnálom, hogy eladták a licenszet a románoknak, mert ez nem méltó egy bajor sörmárka nevéhez)

2 komment

Címkék: sör románia erdély

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr5109524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kormoskutya 2007.07.01. 17:37:16

Vahúúú, minek iszik az, aki nem birgya? ;)

tomkeller · http://tomkeller.blog.hu 2007.07.01. 18:47:36

Nem a bírom/nem bírom problémakör része ez, hanem a szar minőségé:) Normális sörtől nem is lehet igazán rosszul az ember
süti beállítások módosítása