2007.06.06.
23:13

Írta: Tom Keller

Tré-vénetwork

A mai nap folyamán délelőtt 11-től délután 6-ig megint nem volt internet, hála  kedvenc szolgáltatónknak a Tvnetworknek.

Többektől hallottam már, hogy náluk is elment a net, de az ügyfélszolgálatot felhívva csak azt mondták nekik, hogy bizonyosan a modemmel van a baj. Persze, minden nap ős-fideszes lesz a modemem pár órára és vált narancssárgára a LED-je, majd pár óra elteltével újra Greenpeace aktivistává fejlődik, jól van mondom nesze neked ügyfélszolgálat.

De igazából nem értem, hogy mi miatt megy el sokszor órákra, talán sokan használják egyszerre? Kétlem, mivel este azért többen lógnak raja, mint a kora délutáni órákban.

Szolgáltatóváltással kapcsolatban meg annyi gondom van, hogy több netes regisztrációm a Tvnetworkos e-mailcímemhez kapcsolódik, amit ebből kifolyólag nem igen szeretnék elveszíteni. Bár szerencsére azért másfél éve erőteljesen a Gmail-es accountom a meghatározó.

Csak azokat sajnálom, akik munkájukhoz aktívan használják a netet és a szolgáltató hibájából kifolyólag nem tudják ellátni azt 100%-osan.

Szólj hozzá!

Címkék: gmail tvnetwork

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr9394101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása