2010.04.16.
08:16

Írta: Tom Keller

Katonák voltunk

  2 hét toborzás és időpontegyeztetés után végre a tegnapi estére összejött 20 kalandvágyó delikvens az AEGEE-Budapest kötelékéből, akikkel kipróbálhattunk a a budapesti Laserforce Arénát.

 

Lasertag, laserforce, lézerharc, Budapest

 Az érkezés után, egy gyors regisztrációt és csapatbeosztást  követően a felszerelést kiosztották, minden résztvevő kapott egy mellényt, egy sisakot és egy puskát. A működési elv alapvetően az, hogy a sisakon és a puskán érzékelők vannak, így a fejet lehet eltalálni 360 fokban, illetve a fegyvert, hogy ne legyen sok fedezékből csak a fegyverrel kilődöző egyén. Találatkor a sisak pirosan világít és a puskák kijelzőjén eggyel csökken az életszám hangeffektus kíséretében.

 

 A csaták között fegyvereket és a sisakot a szervezők mindig számítógéppel felprogramozták, majd betereltek minket az 1200 négyzetméteres, 2 szintes csatatérre. Az arénában UV-ban világító festékkel megfestett akadályok, fedezékek vannak és hangosan szól a harci stimulánsként ható zene. Összesen 3 órát töltöttünk a helyen és elmondható, hogy mindenki nagyon jól érezte magát. Bizonyosan lesz majd "legközelebb".

Ha másra azért nem is volt jó, de egy ilyen játék során az ember átgondolja, hogy milyen is lehet egy háború, valós szituációban. Reméljük senki nem fogja megtapasztalni, maradjanak az ilyen küzdelmek extrémsport szinten vagy digitális formában.

(kép forrása http://extremesportok.hu/)

 

4 komment

Címkék: gamez aegee

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr901925556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stiga77 2010.05.06. 09:15:58

Szép fotó, honnan van?

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2010.05.06. 09:56:56

hmm Google Képkereső,de asszem vmi extrém sportos oldalon volt

Stiga77 2010.05.06. 10:49:39

Használhatod, csak linkelj be légy szíves:
www.extremesportok.hu
süti beállítások módosítása