2010.01.13.
07:07

Írta: Tom Keller

A BKV sztrájk pozitív hozadéka, avagy a modern szamaritánusok

Bár sok negatívumot le lehetne írni a már tegnap óta tartó BKV sztrájkról én inkább a pozitív hozadékát emelném ki.

Többszázezer munkavállaló, diák maradt normális közlekedési lehetőség nélkül és természetesen bárki bármit mond, a taxit nem mindenki tudja megfizetni.

Hogy milyen pozitív dologról szeretnék beszámolni? Már tegnap is többektől lehetett hallani, de a mai napra szinte mozgalommá vált az, hogy a buszmegállókban fagyoskodó embereket sok MODERN SZAMARITÁNUS felebaráti szeretetéről tanúbizonyságot téve megállt és felvette a csontig hatoló hidegben várakozó utasokat.

Jó tudni, hogy még van számtalan olyan ember, aki nem csak magára gondol, hanem ha egyesek bajban vannak segítő kezet nyújt.

Bár meg kell jegyeznem, találkoztam olyan autóssal is, aki mikor épp elment a buszmegálló mellett lassított, dudált majd egy L betűt mutatott kezével lúzernek, vesztesnek, szerencsétlennek titulálva a reménytelenül várakozó honfitársait.

Szólj hozzá!

Címkék: énblog társadalom

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr731668835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása