2010.01.05.
07:37

Írta: Tom Keller

Google Nexus One

Jön!

 

A Google Nexus One-ról kiszivárgott legfontosabb információk  az Android 2.1 operációs rendszer mellett azok, hogy a 11.5 mm vékony és 130 grammos a készülék,  512 megabyte RAM-ot és 512 megabyte ROM-ot tartalmaz, illetve 1 gigahertzes Qualcomm QSD 8250 processzorral rendelkezik.MicroSD kártyával pedig akár 32 gigbyte-ig bővíthető.

Fényképezési képességéről elmondható, hogy egy 5 megapixeles, mechanikus autofókusszal és LED vakuval ellátott kamerával rendelkezik, említésre méltó még a teljes HSPA-, Wi-Fi- és sztereó Bluetooth támogatás, valamint a 3.7 colos, WVGA felbontású (480×800 képpont) és az AMOLED érintőkijelző.

 

Ha minden igaz, hamarosan elstartol ez az aloldal is: http://www.google.com/phone, ott majd biztos további információkat találhatunk majd a hivatalos bejelentést követően.

Szólj hozzá!

Címkék: google telekom

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr831647843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása