2009.12.25.
09:11

Írta: Tom Keller

Mintha MISE történt volna

 Karácsonyi MTI hír:

Egy valószínűleg mentális zavarokkal küszködő nő akart XVI. Bendek közelébe kerülni, a tumultusban elesert a pápa, de hamar felsegítették.

A nőt letartóztatta a vatikáni csendőrség. Elesett, de felállt és folytatta a szertartást XVI. Benedek pápa karácsony vigíliáján, amikor csütörtökön este a Szent Péter-bazilikában a mise bemutatására érkező egyházfőhöz egy nő próbált meg bejutni a korlátokon keresztül.

Az ismeretlen nő által okozott tumultusban a 82 éves katolikus egyházfő elesett, de azonnal felsegítették.

 

A másik fura most reggeli történés:

National Geographic, 9.00 Jézus, ami a Bibliából kimaradt című dokumentumfilm kezdetekor kiírták, hogy "Figyelem! Következő fimünk epilepsziás rohamot idézhet elő!" - ez csak azért érdekes, mivel nagyon sok ember, akiről azt állították, hogy ördög szállta meg igazából csak epilepsziában szenvedett az idők folyamán.

 

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep vallás hit

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr321621870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása