2009.10.01.
12:51

Írta: Tom Keller

A minden hájjal megkent autós

A hétfői munkanap után összeültünk páran a  Krisztina körúton egy kis sörözésre, mely során egy elég furcsa eset szemtanúi voltunk.

 

Egy autós megpróbált beparkolni a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elé, de meglehetősen elszámolta az ívet és így egy már ott parkoló Jaguar oldalát teljesen végigszántotta.

 

Mi , akik az esetnek szemtanúi voltunk rögtön felírtuk az autó rendszámát, mivel úgy tűnt, hogy rögtön kész elhajtani a helyszínről.  Nem tett így, csak előrébb keresett megállóhelyet. Odajött hozzánk, érdeklődött, hogy ismerjük-e az autó tulaját.

Megnyugodott miután nemleges választ adtunk, visszament az autójához, egy lapot rakott a sérült autó szélvédőjére és még oda is szólt hozzánk, hogy  a szélvédőn hagyta az elérhetőségeit, de nem tudja megvárni a tulajt. Ezek után elhagyta a helyszínt.

Pár perccel később megérkezett a tulajdonos pár ismerőse , akik elvették a cetlit, ami az autó szélvédőjén volt. A meglepetés ekkor ért mindenkit, a cetli ÜRES volt.

 

Még jó , hogy felírtuk a rendszámot és megjegyeztük a károkozó autó színét és típusát, így hozzásegítve a károsultat a későbbi igazságszolgáltatásához.

1 komment

Címkék: énblog társadalom

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr361420428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása