2009.04.23.
10:47

Írta: Tom Keller

Veronika kendője

 Kezdhetném egy kis gyalázkodással, átkozodással ezt a csodás napot, mivel tegnap egy remek hangulatú baráti összejövetel után orvul megint kirabolt pár pernahajder.

 
Nem kívánok a szubjektív élményeim miatt általánosítani, reménykedem , hogy az általam megélt negatív dolgok csak lelki fejlődésemnek egy-egy stációinak manifesztálódásai.
 
A gonoszok szapulása igazából csak lelket felemésztő dühöt generálhat, aminek most úgy érzem semmi értelme nem volna.
 
 
Valahogy a nagy, nemes lelkű emberek sosem azzal váltak egyesek szemében hősökké, idolokká és követendő példákká, hogy a gonoszokat, a "bad guyt" pocskondiázták volna, hanem azzal, hogy a bajba jutottaknaknak nyújtottak segítő kezet irgalmas szamaritánius módjára.
 
Ezért is külön köszönetet szeretnék mondani időrendi sorrendben az OTP-s ügyintéző bácsinak, aki hajnali egykor letiltotta a bankkártyámat és segített a helyzet minél előbbi rendezésében. Ahogy Jézus kínszenvedései közepette Veronikától kendőt, én Adritól egy buszjegyet kaptam, mely garantálta,hogy 2 kilométert ne a sötét utcákon kelljen megtennem, bár valamiért a Móriczon nem jött a busz. Köszönöm apának, hogy reggel rögtön amit tudott elintézett és a bürokrácia útvesztőit felvállalta.
Anya, te meg ne aggódj, most nem volt tervbe véve a hidegvérű legyilkolásom.
 
 
Amúgy sikeresen végre lett hajtva az ilyen esetekre felállított biztonsági protokoll, mivel 3 perccel megelőztem a bitang haramiákat és az ATM elnyelte a kártyámat. A banki ügyintéző javasolta, hogy hívjam  a rendőrséget , mert az ATM elvileg készített videófelvételt az elkövetőkről, de a rendőrség szerintem nem sokra megy azzal, hogy hat  átlagosnak mondható külsővel megáldott huszonéves férfiakat lát egy torz videófelvételen.
 
Ja és persze nem is érnék nagyon rá bejárkálni egy őrsre majd 3 hónappal később kapni egy levelet, hogy lezártuk a nyomozást, thank you for your co-operation.
 
 Mivel kaptam SMS-t a sikertelen készpénzfelvételről, így rögtön a tett helyszínére siettünk és igazi helyszínelők módjára az összes kukát átnéztük. Igen, koszos és mocskos volt mind. A kukák.
Másoknak is csak ajánlani tudom, hogy legyen mindig egy széfben vagy csak valahol a lakásban egy eldugott dobozban 50 euró és az útlevél, soha sem lehet tudni, hogy mikor van szükség ezekre egy hirtelen jött vészhelyzet során.
 
 
 
Valaki meg szóljon Bauer Úrnak, lenne egy kis meló  a számára:P
 
ui: ezt most vonaton írom, mert robogok haza Bajára , természetesen teljes árú jeggyel, dammit!
 
 
 

 

1 komment

Címkék: énblog bűnözés társadalom jack bauer

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr531081597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Penge1965 2009.04.23. 11:15:13

Igazad lehet, nem fogat fogért, hanem parasztot a parasztoknak!
süti beállítások módosítása