2009.03.02.
09:15

Írta: Tom Keller

Google-generáció ELŐADÁS A CORVINUSON

Bírom amikor ilyen just in time módra most reggel kapok egy e-mailt, hogy a Google ügyvezető igazgatója előadást tart az egyetemen angolul. Na mindegy, még épp időben olvastam el a levelet és pont abban az idősávban lesz, mikor nincs órám.

 

Tisztelt Egyetemi Polgárok

Tisztelettel meghívjuk Önöket Mohammad Gawdat a Google ügyvezető igazgatójának :
"Google-generáció"
című angol nyelvű előadására.

Az előadásra március 2-án hétfőn 14.30 -kor  a Fővám tér 8. IV. sz. előadójában kerül sor.

Tisztelettel

Kerekes Sándor
rektorhelyettes


Mohammad Gawdat, a Google fejlődő piacokért felelős ügyvezető igazgatója az EMEA régióban
Mohammad Gawdat mérnöki diplomáját a Maastricht-i Főiskolán szerzett MBA diplomával egészítette ki. Lenyűgöző karrierje 18 évvel ezelőtt kezdődött az IBM egyiptomi leányvállalatánál, ahol rendszermérnökként dolgozott, majd az állami szektorban értékesítési feladatokat látott el. Ezután az Egyesült Arab Emírségekben kezdett dolgozni az NCR non-finance területén Abu Dhabi-ban. Később ő lett a Biritish American Tobacco fogyasztási cikkekért felelős regionális igazgatója. Majd a következő hét és fél évben a Microsoft-nál számos területen szerzett tapasztalatot, utoljára kommunikációs igazgatóként világszerte a fejlődő piacokért felelt.
Mohammad különleges elhivatottságot érez a fejlődő piacok iránt. Lenyűgözi, hogy az emberek életében a technológia milyen fontos szerepet játszik, ezért pályafutását teljes lelkesedéssel ennek szenteli. A Google-nál, mint a fejlődő piacokért felelős ügyvezető igazgató értékesítési és üzleti feladatokat lát el az EMEA régióiban.
Amikor nem dolgozik és éppen nem a legutolsó technológiai innovációkról és trendekről olvas, Mohammad szénrajz portrékat fest, mozaikokat készít, ácsmunkával foglalkozik és a zenélésnek hódol. Ezen felül sokszínűségét bizonyítja, hogy arabul, angolul és németül is beszél, illetve jelenleg törökül tanul.

Szólj hozzá!

Címkék: énblog google egyetem

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr55974805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása