2008.10.09.
07:41

Írta: Tom Keller

Where in the world is Osama Bin Laden?

 Ha most nem rohannék épp az egyetemre, akkor írnék valamit a tegnap esti friss "dokufilmélményemről" a Where In The World Is Osama Bin Laden? c. film kapcsán.

 

 Morgan Spurlock, a Super Size Me rendezője most még nagyobb felháborodást keltő témát tesz terítékre: a vadászatot Osama bin laden ellen. 
Morgan bejárta az egész Közel-keletet, és olyan emberekkel beszélgetett, akik együtt nőttek fel azzal az emberrel, akit jelen pillanatban a letöbben szeretnének holtan látni a földön. Saját alkotásáról így nyilatkozik: " Vicces film, rengeteg őrült jelenet van benne. A közel-keleten játszódik, ahol megmutatja, miért utálja mindenki Amerikát. Egy olyan szemszögből ismerhetjük meg a történteket, amilyenből Amerika még sosem látta. De Bin Laden igen".
Spurlock a film végén egy lövést is kap a hálás araboktól. A pletykás szájak azt mondják, hogy a dokumentumfilm forgatása közben sikerült is megtalálnia akit keresett.trailer.blog.hu

 

 

1 komment

Címkék: video film mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr13704494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.10.09. 17:05:39

Megyek majd rá moziba , adják ebbe a hónapba, az előzetes nagyon jóra sikeredett
süti beállítások módosítása