2008.10.01.
09:13

Írta: Tom Keller

iWiW-es T-Mobile díjcsomag

 Úgy néz ki, kezdi kihasználni a nagy T potenciálját, a portfolio.hu az októbertől bevezetendő iWiW-es díjcsomagról ír.

Az iWiW és a T-Mobile Magyarországon olyan különleges, az interneten megrendelhető díjcsomagot kínál, amellyel az iWiW-ben regisztrált, az iWiW díjcsomagokra előfizetők egész nap kedvező percdíjjal hívhatják egymást. Év végéig az iWiW díjcsomagokra előfizetők a belföldi hívásaik esetén is csak a percdíjak felét fizetik. 

Az október 1-jétől havidíjas és kártyás előfizetésként egyaránt elérhető újdonságnak köszönhetően az iWiW közösségének tagjai az internet mellett mobilon is egyszerűbben megoszthatják élményeiket egymással. Az új havidíjas iWiW díjcsomag esetén egész nap percenként 10, Dominós iWiW díjcsomaggal pedig 15 forintért telefonálhatnak és küldhetnek SMS-t azoknak, akik szintén valamely iWiW díjcsomagot választják. Az előfizetéses iWiW díjcsomag havi díja 2000 forint, amelyet teljes egészében belföldi hívásokra és SMS-ekre lehet felhasználni. A Dominós iWiW díjcsomag 30 napra szóló időszaki díja 490 forint.

A T-Mobile 2008. december 31-éig a két iWiW díjcsomag esetében a belföldi hívásokra közel 50%-os percdíjkedvezményt biztosít. Azaz az iWiW-es kedvezményes percdíjakon túl a havidíjas iWiW csomaggal a belföldi vezetékes és mobilhálózatokba egész nap 16, Dominósként pedig 18 forintos percdíjjal lehet telefonálni! Sőt, ezen felül 2009. március 31-éig havonta 10 SMS díjmentesen küldhető az iWiW üzenőfalára! 

Az iWiW az első olyan díjcsomag Magyarországon, amely közösségi oldalhoz kapcsolódóan kínál előnyös díjakat. Az iWiW-díjcsomag azonban abban is újszerű, hogy kizárólag az iWiW-ből, a bejelentkezést követően kezdeményezve, az interneten keresztül igényelhető. Akár már meglévő T-Mobile előfizetőről, akár most a T-Mobile-t választó ügyfélről van szó. Természetesen a megszokott módon a díjcsomaghoz új előfizetés vagy lejárt havidíjas hűségnyilatkozat esetén új készülék is választható. 
Mindkét díjcsomagot kizárólag az iWiW-ben regisztrált felhasználók igényelhetik (felhasználónként egyet), és az iWiW regisztráció törlése esetén a díjcsomag használatának lehetősége is megszűnik, és az iWiW csomagokat a T-Mobile az előfizetés típusától függően automatikusan Eco vagy Domino csomagra váltja át.

Szólj hozzá!

Címkék: iwiw web 2.0

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr37690262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása