2008.09.16.
17:21

Írta: Tom Keller

Miniszterelnök a Közgázon 3

 Éppen most kaptam egy levelet az Corvinus Kommunikációs Irodájától, melyben nemleges választ adnak az 5 nappal ezelőtt leadott regisztrációs kérelmemre a miniszterlenök előadására, mely holnap kerül megrendezésre. Érdekesnek tartom, hogy szinte rögtön az egyetemi körlevél megérkezése után az elsők közt írtam, hogy részt vennék az előadáson, de most majdnem egy héttel később a következőket kapom kézhez:

 

Tisztelt Hallgató!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a Miniszterelnök Úr előadására a terem befogadóképessége miatt Önt már regisztrálni nem tudtuk. Amennyiben az előadás kezdete előtt az előadóban még marad üres hely, a helyszínen diákigazolvány bemutatásával regisztrálhat.

Kérjük szíves megértését.

Kommunikáció
Ez azért érdekes, mivel tavaly még a régi közgáz épületben volt az előadás, egészen pontosan a négyes előadóban, melynél majdnem dupla akkora az új Czuczor utcai épület C előadója. Igazából nem baj, úgyis Rékával szándékoztam tölteni a holnap délutánt, de azért érdekes...

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: politika gyurcsány corvinus

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr78666441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása