2008.09.06.
19:20

Írta: Tom Keller

Google Notebook használata Chrome esetén

 Mikor elkezdtem használni a Google Chrome-t hibának róttam fel, hogy nincs Google Notebook támogatás alapjáraton benne. Nos ez a hiányosság valamennyire orvosolható.

 Először is engedélyeznünk kell a könyvjelzősáv állandó megjelenítését az itt látható ikonra kattintva. 



Majd menjünk a következő oldalra ahol megtaláljuk a Note This feliratú linket, melyet a könyvjelző sávba húzva felvértezzük böngészőnket a Google Notebook funkcióival.

Ezek után csak annyi a teendőnk, ha elmentésre szánt dolgot találunk, kijelöljük majd rábökünk a könyjelzőknél a Note This-re és ugyanaz az eredmény, mint Firefox esetén a jobbklikk , note this paranccssal.



 

1 komment · 1 trackback

Címkék: google tech web 2.0

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr69651452

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: gChrome 2008.09.11. 18:12:23

Google Notebook, avagy online könyvjelzők Google módraBiztos sokan hallottatok már a Google Notebook nevű szolgáltatásáról. Akik nem, azoknak roviden: Online menthető és rendszerezhető könyvjelzőkről van szó. A Chrome-ban ennek integrációja bookmarkl…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ejszi 2008.12.12. 12:20:01

Köszi!
Én is hiányoltam a firefox után!
süti beállítások módosítása