2008.09.05.
15:37

Írta: Tom Keller

Unhappy Hour

Szinte a kétszeresére duzzadt a feje egy brit tinédzsernek, miután ivott egy egzotikus koktélt görögországi nyaralása során.

A 19 éves Corinne Coyle Krétán üdült, ám a nyaralás nem a gondtalan pihenés miatt marad emlékezetes a lány számára. A tinédzser egy szórakozóhelyen vásárolt egy különleges koktélt tíz euróért.

Az ital krémlikőrt, tequilát, abszintot, ouzót, vodkát, almasört, gint és egy titkosnak nevezett összetevőt tartalmazott, és miután a brit lány pár kortyot elfogyasztott, 20 perc múlva arca óriásira duzzadt. A képeket megnézheti, ha ide kattint. Egy barátja figyelmeztette a változásra, majd bementek a mosdóba, és a tükörben azt látta, hogy homloka a duplájára dagadt.

Corinne Coyle azonnal bement a kórházba, ahol infúziót kapott, majd két nap után kiengedték. Az orvosok szerint a duzzanat egy kémiai reakció miatt alakult ki, és hozzátették: pár hete hasonló esettel volt dolguk. Azóta a duzzanat némileg lelohadt, de még magán viseli a nyaralás és az egzotikus koktél nyomait Corrine.

A brit tinédzser már hazatért Nagy-Britanniába, ahol több orvos is megvizsgálta, de egyelőre várnak az eredményekre. Édesanyja elmondta: amikor meglátta, maga sem ismerte meg lányát, aki a duzzanat miatt nem látott jobb szemével. Corrine mindenesetre megígérte: soha többet nem iszik alkoholt.

 

(forr.: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1052414/Teenage-girls-head-doubles-size-drinking-exotic-holiday-cocktail-Crete.html)

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr61649891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása